Inicio > Extiéndete > Concert solidari i CulturaLAB, en «Extiéndete», 19 de diciembre de 2019

Concert solidari i CulturaLAB, en «Extiéndete», 19 de diciembre de 2019


191219 Podcast EXTIÉNDETE

Extiéndete és l’espai cultural on donem a conéixer les diverses activitats com ara teatre, música, exposicions, xarrades, cursos, conferències, cinema en valencià, tallers culturals, etc. I no oblidem que la majoria de les activitats estan produïdes per estudiantat de la UMH, la jove orquestra, l’ensembre vocal Pneuma, la companyia de teatre UMH…

Hui compartirem el programa amb Carmen Montesinos, la directora de l’Ensemble vocal Pneuma, que ens parlarà del concert solidari amb Càritas Oriola pels afectats per la DANA  i amb Alejandro Moltó, company que s’ocupa dels tallers de CulturaLAB


Categories: Extiéndete Etiquetas:

19 diciembre 2019