Els nous projectes de la Companyia de Teatre UMH, a «Extiéndete», 21 de maig de 2021

210521 Pódcast EXTIÉNDETE

Al programa d´avui d´«Extiéndete», els integrants parlen amb els directors de la Companyia de Teatre UMH, Toni Ferri i Adán Rodríguez, sobre com ha sigut la situació d´enguany i quins projectes plantegen pel futur.

A més a més, també recorden els concerts programats per a primers de juny per part de la Jove Orquestra UMH i l´Ensemble Vocal Pneuma; així com ofereixen la segona part de l´entrevista a la comissària de l´exposició «Con-tacte», Fefa Vila.

Els companys d´»Extiéndete» visiten la ruta dels 8 pobles de la Vall de Gallinera a su secció «Un lloc per visitar UMH»; a banda de fer sa recomanació literària habitual.

«Extiéndete», l´espai cultural de l´Oficina de Cultura, Igualtat i Diversitat de la UMH, ha estat presentat de forma presencial per Matilde Baño i Josep Ramon Martínez. Per telèfon participà Marisol Coves, i compten amb l´ajuda al control tècnic de Borja Cabrera. 

 

Categorías