Els reptes del curs en línia, en «Extiéndete», 23 de abril de 2021

230421 Podcast EXTIÉNDETE

Al programa d´avui d´«Extiéndete», parlarem amb Esther Fuentes, vicerectora adjunta de Cultura i Extensió i responsable de les Aules Universitàries de l’Experiència en la UMH, per conèixer com està sent l’experiència d’haver traslladat la formació al format en línia.

A més a més, parlem amb Paco Serra, director de la Jove Orquestra UMH, que ens explicarà com està sent fer la feina en línia que s’està duent a terme amb la jove orquestra i que projecte tenen per finalitzar el present curs acadèmic.

Connectem amb Carmen Montesinos, directora de l’ensemble vocal Pneuma, el cor UMH, que ens explicarà com estan afrontant aquesta segona part del curs.

També, Fefa Vila, comissària de l’exposició «Con tacte. Polítiques y poètiques de la tocabilitat«, parlarà sobre l’exposición amb la nostra companya Ilda Caeiro.

Finalment, farem les millors recomanacions de música, lectura, pel·lícula i un lloc per a visitar.

«Extiéndete» n´és un programa oferit per l’Oficina de Cultura, Igualtat i Diversitat i l’Oficina de Llengües UMH, presentat per Mati Baño i Josep Ramón Martínez, amb l´ajuda al control tècnic de Borja Cabrera.

Categorías